Kuvaaja

Tiivistettynä: Olen 90-syntynyt neitonen Turusta ja kuljen nimellä Annina E. (aka Ayna)

Valokuvauksen aloitin kun ostin ensimmäisen oman kamerani (Canon Ixus II). Kyseinen tapahtuma taisi koittaa vuonna 2003. Kyseisellä pokkarilla kuvailin pari vuotta tyytyväisenä, kunnes se ei enää vastannut vaatimuksiani. En enää saanut siitä enempä irti.
Rippirahoillani ostin sitten uuden kameran, Canon Powershot S2 IS. Mukava ja monipuolinen isompi pokkari, jolla kuvasin myös niinikään parisen vuotta, kunnes lopulta ostin nykyisen kamerani, Nikon D40. Olin jo kauan kuolannut järjestelmäkameran perään, joten kun sopiva tarjous osui kohdalle, en haaskannut hetkeäkään. Tällä hetkellä minulla on kaksi objektiiviä AF-S Nikkor 18-55mm 3.5-5.6 ED sekä AF-S VR Zoom-Nikkor 55-200mm 4-5.6 IF-ED.

Kuvaukseni painottuu lähinnä hevosiin. Muut eläimet ja luonto tulevat tiukasti perässä. Usein minut näkee ratsastuskisoissa kentän laidalla kuvaamassa ratsukoita, mutta välillä myös tallilla hoitsua kuvailemassa.
Galleriassa kuvia rupeaa näkymään lähinnä 2007 puolella, sillä sitä ennen kuvatut kuvat ovat sen verran huonolaatuisia, ettei niitä kehtaa laittaa esille.